2014. újdonságai, beszámoló

Kedves Magic Fanok!

Újra november, eljött az idei év újdonságainak bevezetése. Az elmúlt egy év a nagy tapasztalatszerzések időszaka volt itt az új helyünkön, sok dologra rájöttünk, vagy rá kellett jönnünk, és kísérletező kedvünk mostanra sem lankadt. Néhány dolgot levettünk az étlapról, viszont kerültek fel új dolgok rá.

SZEZONÁLIS AJÁNLATOK:

Régóta szeretnénk szezonális ajánlatot tartani, ami úgy tűnik, most végre elindult. Több húst nem szeretnénk felvenni az állandó repertoárba, ezért döntöttünk inkább az éppen aktuális kedvenceink ajánlata mellett.

LIBABURGER:

Mint tudjátok, október közepe óta van libaburgerünk, ami az eddig legjobban sikerült, legnagyobb ízélményt nyújtó hambink. Ez valószínűleg azért van, mert olyan speciális összetevői vannak, amelyek harmonizációja valódi ízrobbanást okoz a szájban és az agyban is. Bár a libamáj könnyedén elad sok ételt, de a libamell húspogácsa, a házilag készített lilakáposztalekvárunk, és a szintén házi keverésű kakukkfüves szósz ellenállhatatlanná teszi, nem beszélve a díszítésre szolgáló élénk zöld és lila lolo rosso salátáról. (Erről a hamburgerről egy egyedi, eddig Magyarországon még nemigen látott forgóképes, 3D-s képalkotást láthattok a weboldalunkon.) A nagy sikerre való tekintettel elég hosszúra nyúlt az ajánlat időintervalluma, ami azt jelenti, hogy november végéig még biztosan kapható lesz. Reméljük, várjátok a következő ajánlatunkat is 😉

MÁRTON NAPI LIBA BURGER

MÁRTON NAPI LIBA BURGER

JUCY LUCY:

Felturbóztuk a Jucy Lucy állományt: a legújabb őrület a krémsajttal töltött marhahús. Ilyet ritkán tapasztalsz a szádban 😉

SALÁTAKÍNÁLAT:

Salátakínálatunkat is bővítettük, hogy azok is válogathassanak kedvükre, akik nem szeretnének pékárut fogyasztani, vagy gluténérzékenyek. Nem mellesleg salátástálat váltottunk, melyből sokkal könnyebb elfogyasztani a salit, és villából is egy sokkal erősebbet használunk most már, nehogy eltörjön a nagy habzsolásban.

Felkerült az étlapra a tonhalas saláta, melyhez fürjtojást adunk, hogy megbolondítsuk. A nagy igényre való tekintettel lazacos salátát is kiagyaltunk Nektek, ezt füstölt lazaccal, kapros szósszal kínáljuk.

VEGA, VEGÁN:

A vega oldalról is erősítettünk: a zöldek számára elkészítettük a vega hotdogot, mely egy igen jó minőségű, méretes bio szójavirsliből, és a szokásos hozzávalókból (paradicsom, saláta, ketchup, mustár) áll. Erre természetesen ugyanúgy lehet kérni a feltéteket, mint a sima hot dogra.

További nagyon fontos újdonság a növényi sajt bevezetése, mely a vegánok és a laktózérzékenyek számára is remek megoldást nyújt a tejtermékek elkerülésére. Ezekből is több félét fogunk tartani (sima, füstölt, mozzarella), aktuális készletünkről a rendelésnél tudsz érdeklődni.

Egyelőre ennyi, vannak terveink a közeljövőre is, nem fogjuk eltitkolni a bevezetésüket.

Idén novemberben is eszközölnünk kell áremelést, de hisszük, hogy ezután is vendégül láthatunk Benneteket.

Reméljük, elégedettek vagytok az újításokkal, és továbbra is az eddigi fanatizmussal jártok majd hozzánk.

Magic Staff

Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.