Magic Burger 210 nm-en

Kedves Magic Fan-ok!

Hát, megint egy beszámolóval érkezünk 🙂
Szeretnénk Benneteket tájékoztatni jelenlegi helyzetünkről, a történésekről, és későbbi terveinkről.
Újra megnyitottunk; immáron egy 210 nm-es étteremben, ami tulajdonképpen az előző étterem kibővített változata. Éttermünket Barátunk, Kováts Viktor (Vick Fearless) emlékének ajánljuk, aki múlt hónapban itt hagyott bennünket. Rengeteg biztatást és dicséretet kaptunk Tőle a munkánk során; nem gondoltuk, hogy Ő már nem léphet be majd az ajtón. Fájó szívvel ugrottunk fejest a boldogság tengerébe, amin a Magic hajója vitt el minket – Nélküle… Ha nem is látjuk, tudjuk, hogy Ő mindig ott van velünk!

Nem harangoztuk be az újranyitást, nem szerettünk volna ugyanabba a helyzetbe kerülni, mint a májusi nyitást követően. Akkor olyan sokan jöttetek, hogy képtelenek voltunk számotokra elfogadható tempóban kiszolgálni Benneteket. És most mi történt? Kétszer annyian jöttetek, pedig lapítottunk, ahogy tudtunk 🙂
Múlt hét szerdán nyitottunk, és úgy kiszimatoltátok, annyira vártátok már, hogy mondhatni Magic-Fan áradás volt az Alíz utcában, egész múlt héten. Ez annyira megtisztelő, hogy elmondhatatlan, ugyanakkor szeretnénk hozzátenni, hogy nagy sajnálatunkra megint nem tudtuk azt a gyorsaságot, felkészültséget nyújtani, mint ahogyan májusban sem. Egy újranyitás mindig nagy feladatok elé állít; folyamatok optimalizálása, új munkatársak keresése, betanítása, új helységek, új gépek használata, stb.
12 munkatárssal sem lehet úgy elkezdeni olajozottan mozogni az új étteremben, mintha mindig ezt csináltuk volna, hiszen kétszer akkora, több helységgel, kétszer akkora vendégtérrel. Az volt a tervünk, hogy szép lassan betanulunk, de ez nem jött össze, mert bedobtatok a mélyvízbe 🙂 Most gyakorlatilag ugyanott voltunk, mint a múltkor, csak kétszer annyi alkalmazottal, kétszer annyi rostlappal, szakáccsal, kétszer akkora helyen, kétszer annyi vendéggel. Azóta éjt nappallá téve a folyamatok tökéletesítésén, minden egyes szösszenet optimalizálásán és a dolgok gördülékenyebbé tételén gondolkozunk, hogy Ti elégedettebbek lehessetek. Reméljük, sikerül kidolgoznunk egy olyan rendszert, ami kiküszöböli az eddigi problémákat, hibalehetőségeket.

A tények a következők: jelenleg 80 %-os az üzlet készültsége. A TV-k egyelőre hiányoznak, ezeket vissza fogjuk szerelni. A Wifi még mindig működik.
A gyereksarkot végre sikerült olyannak megcsinálni, amilyennek szerettük volna, bár a hely mindig kisebb végül, mint ahogyan elképzelte az ember. Van szőnyeg a piciknek, babzsák, és kiskonyha, és persze vannak baba-etetőszékek is.
A mosdók teljesen különváltak; ami eddig a női és férfi volt 2 toalettel, az most már csak a női, benne a pelenkázóval. A férfi WC most már az ettől balra található helyiség, piszoárral, toalettel. 10 új asztalunk van, ezekhez általában 4 szék tartozik, de van egy nagyobb asztalunk is, az kb 10 fős, és egyelőre várunk még 8 széket, amit később szállítanak majd.
A színes kanapé hátrébb csúszott, és megszületett a varázslatos sarkunk is, ahol szintén egy hasonló kanapé vár Benneteket, nagyjából 12 ember tud leülni köré.
Van még 5 új bárszékünk, ami a pult hosszabbításához került. A sorban álláshoz próbáltunk kialakítani nagyobb szabad területet a rendelő pult előtt, de ezt még tovább fogjuk gondolni, mert nem praktikus az eddigi tapasztalatok alapján.
A házi sült krumplit sokan kérdezitek, kérünk Benneteket, hogy legyetek türelemmel.
Ahogy a konyhatechnológia véglegesen kialakul az új helyiségekben és beleszokunk a kétszer akkora étterembe, elkezdjük gyártani, de egyelőre csak vaksi újszülöttekként kalimpálunk és keressük a helyünket.
Az OTP szép kártya működik.

Mint ahogyan novemberben szoktunk, sajnos most is eljött az ideje az áremelésnek.
Ezt most leginkább az üzlet bővítésének tudhatjuk be; a költségek igencsak megnőttek a kétszer akkora hely bérlése kapcsán, így kénytelenek vagyunk kicsit emelni; viszont nem mindent, és van olyan burger is, aminek lejjebb vittük az árát. Az árképzést is optimalizáltuk, így lehet az, hogy a nagy burgerek nem mindenhol 100 ft-tal lettek drágábbak, ahogyan eddig csináltuk, hanem több helyen csak 50 ft-tal, az angus marhánál pedig még olcsóbb is lett. Az üdítők árai maradtak, sarkallva ezzel mindenkit arra, hogy továbbra is megtiszteljenek azzal, hogy nem egy két literes közértes ásványvízzel rendelnek hamburgert a kasszánál.

További terveink a jövőre nézve; az étlapot, az újdonságokat, kalandozásainkat az ízek világában nem hanyagoljuk el, folyamatosan érkeznek majd az új dolgok, csak győzzétek gyomorral 🙂

Nem titok, hogy tervezzük a nyitva tartás bővítését is, de ez még a jövő zenéje, ugyanúgy, mint az eddig felsoroltak, így türelmeteket kérjük.
Egyelőre ennyi, nagyon reméljük, hogy elégedettek vagytok az újdonságokkal.
Minden nap egyre jobban és jobban foglalkoztat bennünket, hogy hogyan lehetnénk még jobbak – Nektek.
Köszönjük, hogy jöttök, hogy szerettek, és hogy hűségesek vagytok!

Peace;

Magic Staff

Facebook

Magic Burger 210 nm-en bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. blaze hozzászólása:

  Gratula, hamarosan benézek.
  Ezt az OTP SZÉP kártyás dolgot nem értem, ez ilyen never ending saga úgy nézem 🙁 🙁

 2. hambievő hozzászólása:

  királyok vagytok
  csak így tovább
  remélem 20 év múlva európai minden nagyobb városában lesz egy magic 🙂

 3. Viktor hozzászólása:

  Már akkor meg akartunk látogatni titeket, amikor még csak a kocsi volt meg, de most már tényleg nem tökölünk tovább!

 4. Easy Red hozzászólása:

  Ismét gratulálok srácok!
  Nagyon komolyan adjátok elő!Egyszer még kicsi kocsi, aztán pik-pakk 210 nm.Nem semmi, ahogyan haladtok.Remélem nemsoká Bp-re visz az utam és élőben is megtekinthetem az újabb varázslatot!Csak így tovább! 🙂

  Magic Forever! 😉

  Peace

 5. Haszprus hozzászólása:

  ha egyszer egy üzlet beindul… 🙂
  én is ajánlom minden barátomnak. 🙂
  igazából kíváncsian várom hogy mikor lesz tényleg magic burger lánc a városban, illetve hosszabb nyitva tartási idő. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.