Rólunk

2010-ben Péter és Lilla elindította a burger-lavinát; egy két keréken guruló kipingált büfékocsiból kezdtek valódi hamburgert árulni, olyat, amilyet eddig senki. Ugyanis hiába keresték az igazit, nem létezett. Így eldöntötték, hogy ők lesznek “az igazi”. Elsődleges céljuk az volt, hogy mindenféle adalékanyagtól, tartósítószertől mentes, egészséges, lélegzetelállítóan finom hamburgert készítsenek, csakis olyat, amit maguk is megennének.
A lényeg nem egy dologban, hanem sok apró dolog összességében rejlik. Nem csak az a fontos, hogy a húspogácsa friss, egészséges HÚSból készüljön finom fűszerezéssel, és hogy a gyönyörű színű, ropogós zöldségek, és a házi szószok kavalkádja mindenkit megbabonázzon, hanem az is, hogy aki adja, szívből adja, szeretettel, lelke egy kis darabját belecsenve.
A pénz soha nem jó motiváció, így ez a kezdeményezés sem ezen alapult – bár nem titok, hogy jól sült el, hiszen most eljött az a fordulópont, amiről három teljes évig csak álmodoztak. 2013 május elsején lecserélik a kis büfékocsit egy étteremre, mely a monumentális 100 nm alapterületével és 30 nm teraszával Lilláéknak maga lesz a Mennyország, életük be- és kiteljesedése. Ahol megmutathatják végre a Nagyérdeműnek, hogy mit is akartak kihozni ebből az egészből, hogy mi volt A CÉL. Itt a burger-gourmanok is megtalálhatják majd számításaikat, hiszen elérhetőek lesznek olyan speciális húsokból készült hamburgerek is, amit eddig még nem lehetett kapni sehol, valamint a vega burgerek választéka is kibővül, elérve ezzel egy szűkebb, de egyre szélesebb kört, akikre igenis ugyanúgy oda kell figyelni, mint a ragadozókra.
Ha Te is kíváncsi vagy a varázslatra, irány Budapest legmenőbb burger-étterme, a Magic Burger Bar (Újbuda, 1116 Alíz u. 8.)!

Facebook

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.