Magic Burger Bar a szeretlekmagyarorszag.hu-n

Nemrég beszámoltunk már a Magic Burgerről, a lakókocsiból árult isteni finom hamburgerről, amivel már rengeteg embert levettek a lábukról. Három év után azonban Lilla és Péter (a két tulaj) úgy döntött, hogy megválnak a szűkös lakókocsitól, és egy tágasabb helyre költöznek. Sajnos mivel Óbudán nem akadtak rá az ideális helyiségre, így kiterjesztették a keresést a város távolabbi pontjaira is, és végül a XI. kerületben leleltek rá a tökéletes helyre.

Az új étterem közel 100 négyzetméteres, ezért mostantól fedett helyen, ülve várhatjátok sorban állás helyett, hogy elkészüljön a kiválasztott hamburger. Természetesen a hamburgerező elé is kerültek asztalok, így kellemes időben a szabad levegőn is lehet enni vagy inni. Az új helyen ugyanis a hagyományos üdítők mellett különleges italok közül is választhattok, vannak például Magyarországon ritkaság számba menő üdítők és különleges sörök, sőt gumicukorízű kólát is kérhettek.

További újdonságokkal is készültek a Magic Burger ötletgazdái, ebből annyit árulhatunk el, hogy a marha, a sertés és a csirkehús mellett mostantól szürkemarhából és lazacból készült hamburgert is választhattok, valamint a szendvicsbe ketchup helyett saját készítésű hamburgerszósz kerülhet. A hamburger mellé köretként pedig szintén saját készítésű, házi sültkrumplit kínálnak.

A hely egyébként nagyon vidám hangulatot áraszt. A lakókocsinál már bevált színes mintákat itt ugyanezekkel a színekkel készült csempék és berendezési tárgyak váltották fel. Ezeket a tulajok maguk választottak ki külön lakberendező segítsége nélkül.

Az eredeti cikket itt olvashatjátok:

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hamburger-lazacbol-es-szurkemarhabol/

Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.