Magic Burger Újratöltve

Futótűzként terjedt a hír: a Magic Burger bezárja kapuit Óbudán, és nem máshol, mint a tizenegyedik kerületben nyit újra, jajj mi lesz velünk, éljen a király. Mi is meglátogattuk hát őket, a mínusz első napon, hogy élményeket szerezzünk.

2013-04-30 18.15.44.jpg

Kicsit félrevezető az elhelyezkedése a helynek, mert mindenki mást vél tudni, merre van. A lényeg: Szerémi út, dél felé állunk, Hengermalomtól indulva balra lesz olyan 300 méter múlva, ha nem találod meg, halj éhen a puszta közepén (vagy nézz be a Thor Gymbe).

2013-04-30 18.16.18.jpg

Az új helynek van jó kis terasza, bent is többen férnek el (mondjuk ez a lakókocsihoz mérten nem nagy szó), és odabent nem hamburger, hanem újdonságillat volt. Aztán lett hamburger is.

2013-04-30 18.17.05.jpg

A Nowmagazinos “mindentmegeszekbazmeg” Ákossal és barátnőjével alkottunk egy asztaltársaságot, és jól berendeltünk mindet, legyen szó gyömbérsörről, Fentimans Curiosity Roverről Coláról, vagy épp kajáról.

2013-04-30 18.28.14.jpg

2013-04-30 18.26.18.jpg

Én a ház új ajánlatát, a szürkemarhás burgert kértem, bízva abban, hogy jobb lesz, mint amit anno ettem a Nagymező utcában. Nos, mondhatom, hogy bár a hely megújult, a minőség maradt a régi, és ebből következik, hogy mind a hús, mind a burger többi összetevője (bacon, sajt, a megújult szósz, és a savanyúbb jellegű uborka) ugyanolyan jó volt, ha nem jobb, mint amire emlékeztem.

2013-04-30 18.44.20.jpg

2013-04-30 18.28.20.jpg

Köretként kérhető sült krumpli (immár házi vágású, nagyon jó!), és szintén házi rántott hagymakarika, ami, ha lehet ilyet mondani, közelíti a tökéletest, nagyon ajánlom mind a kettőt.

2013-04-30 18.20.16.jpg

A végére maradt az ár, ami egyáltalán nem drága: a szürkemarha burger alap egy ezres, plusz sajttal, baconnel, a legendás pirított hagymával, teljes kiőrlésű bucival (mind a régi áron), akárhogy is nézem, eléggé bajnok. Nagyon köszönjük Lillának és Péternek a meghívást, és ezúton is sok sikert kívánunk nekik – megérdemlik!

2013-04-30 20.14.44.jpg

 

Az eredeti cikket itt találjátok:

http://burger.blog.hu/2013/05/07/magic_burger_ujratoltve

Facebook

Magic Burger Újratöltve bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Jászai Enikő hozzászólása:

    Sziasztok!
    Pár szót ha megengedtek erre vonatkozó irományotokra, mert hogy én és párom hűséges Magic Burger rajongók úgy gondolom hogy bárminemű átállás és új bolt-bar-bisztro legyen az bármilyen kiszolgáló egység, nem egyszerű a nyitása, nem működik fenn akadások nélkül, ezeket át kell hidalni, ha tetszik a közönségnek ha nem, vannak akik megértik és vannak akik negatív érzésekkel tovább állnak. Aki anno akár egyszer is evett az óbudai büfé kocsiból kiszolgált hamburgeretekből és látta a kínálatot, azt követően pedig a maga elé tárulkozó étket nem hiszem, hogy savanyú pofával és negatív érzésekkel távozott, mint azt tudjuk az evés boldogság hormonokat szabadít fel, így aki egy friss alapanyagokból készült nem mű kaját akart enni, az tutira nálatok jól lakott és nem távozott üres hassal. Az más kérdés hogy az átállásra kevés időt hagytatok magatoknak, gördülékenyebben gondoltátok, hogy működni fog, és az emberek ha tudják hogy valami jó és befog zárni, persze hogy még az utolsó pillanatig kiakarják használni, tudjátok be a büfé kocsi sikerének, mint pl. azt is hogy 3 év után külön kis bar-t tudtok üzemeltetni, ahova érdeklődők és régen megszokott arcok vissza járnak. Ami nem volt meglepő számomra az a nyitást követő kígyózó sorok, mivel jó marketinggel és pr anyaggal lett beharangozva az új helyszín megnyitása, sejteni lehetett, hogy nem 5 ember fog a sorban állni hogy megtapasztalhassa a remek receptek alapján készülő hamburgereket, hotdogokat. Mi személy szerint vártunk pár hetet a meglátogatásotokkal, hogy kicsit lecsengjen az új hely őrült megrohamozása, de akár hétköznap, akár hétvégén voltunk, a leadott rendelés után 15 percnél nem kellett többet várakoznunk 3 hamburgerre, és ismét jó szájízzel, teli hassal távoztunk. Így zárásnak nem tudok többet mondani, mint hogy további sok sikert kívánunk és amint lehet én egy olyan Magic Burgeres bögrét tuti hogy begyűjtök tőletek szuverín ként! Szép napot a Csapatnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.