Május 1-én megnyit a Magic Burger Bar a 11. kerületben


Mérföldkő következik be a Magic Burger történetében és a mi életünkben is; 2013. május 1-én megnyitjuk éttermünket a 11. kerület, Alíz u. 8. szám alatt.
A büfékocsink üzemeltetése április végén megszűnik a 3. kerületben, addig változatlanul tudtok jönni hozzánk.
A Magic Burger Bar 12,5 km-re található a büfékocsinktól, legrövidebb útvonal a kettő között: Árpád fejedelem útja – Budai alsó rakpart – Dombóvári út – Budafoki út – Barázda utca – Alíz utca.
Új helyünk egy gyönyörű, nemrég épült mediterrán stílusú lakópark aljában helyezkedik el, melyet másik útvonalon a Szerémi útról lekaranyarodva tudtok majd legegyszerűbben megközelíteni. 100 négyzetméteren várunk majd Benneteket üvegportálos éttermünkben, mely előtt tavasztól őszig egy 33 négyzetméteres teraszon tudtok az évszak szépségeiben gyönyörködni. Körülbelül 30 fő befogadására alkalmas a helyiség, a teraszon pedig további 25 fő tud helyet foglalni. Kint is és bent is gondoskodunk bababarát sarkokról, hogy a kicsik is megtalálják helyüket a felnőttek nagy és komoly hamburgeres világában, valamint pelenkázót is biztosítunk a mosdó helységében. Állatimádó társainknak jó hír, hogy a teraszon tudtok kutyával/macskával/akárkivel is enni egy jót, valamint „kutyaparkoló” pontjainkon biztosítunk friss ivóvizet és egy kis csemegét is kedvenceiteknek. Apropó, parkoló; az étterem utcájában végig lehet díjmentesen parkolni, de ha munkaidőben itt mégsem találni szabad parkolóhelyet, a szomszédos utcákban, és az Újbuda Center hatalmas parkolójában le lehet tenni az autót, majd 1-2 perces sétával az étteremhez lehet jutni.
A nyitvatartásban csupán annyi változás következik be, hogy szombaton is 11-től 20 óráig tudtok majd jönni hozzánk, kibővítve az eddigi kurta hétvégi nyitvatartást.
Kényelmeteket szolgálja nyáron a klimatizált helység, télen pedig az üzletekben igen ritka padlófűtés. TV-t is szerelünk a falra, nehogy elunjátok magatokat várakozás közben. Ha pedig elálmosodnátok; speciális és nagyon finom kávébabból készült kávéinkat is megkóstolhatjátok.
Ami a lényeget illeti: természetesen látványkonyhát álmodtunk éttermünkbe, így végigkísérhetitek hamburgereitek születését. Itt már sörözni is tudtok majd, és bővül, valamint megújul étel- és italválasztékunk. Különleges ízesített sörök, speciális (ritkaságszámba menő) üdítők, és édességek is szerepelnek majd a repertoárban. Nem titok, hogy a hamburgerre fogunk leginkább koncentrálni, és, hogy újfajta húsválasztékkal, valamint vegetáriánus brand-del és ételválasztékkal is készülünk azoknak, akik a „másik oldalon” állnak 
Elvitelre is lesz lehetőség, de számoljatok vele, hogy (továbbra is csak környezetvédelmi okokból, ami imádott vesszőparipánk) a hamburgerek becsomagolása is von némi „szankciót” maga után, nem csak a zacskózás. Persze reményeink szerint az új körülmények miatt már nem viszitek majd el olyan sokan a rendeléseteket, mint eddig. Itt már lesz szelektív hulladékgyűjtőnk is, melynek használatára nagy örömmel fogunk buzdítani Benneteket.
Azt, hogy erre az igen komoly lépésre már régóta készülünk, tudjátok. De, hogy miért megyünk át dél-budára, még nem, és úgy érezzük, tartozunk némi magyarázattal azoknak, akik költözésünk miatt nem, vagy ritkán jönnek majd hozzánk.
Mindannyian tudjátok, mennyire kemény meló ott dolgozni, így dolgozni, és ennyit, hiszen nektek is nagyon kemény sokszor, hogy az elviselhetetlen időjárási viszonyok közt hosszú fél órákat álltok sorban, hogy ehessetek egyet nálunk. Sokan úgy tartjátok, jó ez a talponálló feeling, de több a hátránya, így sokszorosan megérett már a költözés gondolata, nincs tovább. Görcsösen ragaszkodtunk Óbudához, és hosszú hónapokig csak ott kerestünk kiadó üzleteket, mert az járt a fejünkben, hogy közel kell maradnunk ahhoz a helyhez, ahol eddig voltunk, legfőképpen miattatok. Egyik sem volt jó, tekintve, hogy igen sok kritériumnak kellett megfelelnie. Természetesen nem a tökéletes helyet kerestük, mert olyan nincs, de még kompromisszumképeset sem találtunk. Rájöttünk, hogy el kell engednünk Óbudát, mert így nem jutunk egyről a kettőre. De, ugye véletlenek nincsenek: így találhattunk rá arra a helyre, amiről három éve álmodoztunk, ami értelmet adott a mindennapok kemény munkájának. Nincsenek szavak arra, milyen boldogságot éreztünk, amikor rájöttünk, hogy ez a miénk, ez volt az az üzlet, amiről tudtuk, hogy valahol van, csak ki kellett várni a megfelelő pillanatot. És persze ne felejtsük el megemlíteni a végtelenül kedves és segítőkész tulajdonost, aki mindenben segít és támogat minket a felkészülési idő alatt. Ezt kaptuk harmadik Magic szülinapra.
Rengeteget tervezgettünk, szerveztünk, mi, hogyan és hol legyen az étteremben, most is ez tölti ki a mindennapjainkat, és közben próbálunk helytállni a kis büfékocsinkban is, hogy ne okozzunk Nektek csalódást.
Szeretnénk Nektek átadni ebből egy szeletet, szeretnénk megmutatni, mit is akartunk kihozni ebből az egészből, hiszen ez volt a cél. Egyet, egy jó nagyot, de azt jól csinálni. Nem öt büfékocsit, meg franchise-t, elgagyizva, elhanyagolva, magára hagyva futtatni, hanem életünk nagy álmát, a burgerezős éttermünket elindítani, úgy, ahogyan mindig is szerettük volna – bár a költségvetés gátat szab bizonyos ötleteknek, és persze mindig alacsony, bármennyid is van rá.
Hálásak vagyunk Nektek, hogy idáig eljuttattatok, hogy hűségesen jöttetek mindig, hálásak vagyunk Óbudának, az óbudai vendégeinknek, azoknak, akik csak megálltak ott, mert épp arra volt dolguk, és azoknak, akik messziről jöttek hozzánk, hogy egyenek egy jót és netán váltsunk néhány szót, hálásak vagyunk a sok bloggernek, újságírónak, riporternek, műsorszerkesztőnek, akik mindenféle kérés nélkül, önszántukból, önzetlenül megjelentettek minket blogjukban, internetes hírportáljukon, tv-műsorukban, nyomtatott sajtóban…KÖSZÖNJÜK. Most Újbuda vizeire evezünk, lehorgonyzunk, és reméljük, ott is olyan nagy vendégszeretettel fogadnak a környékbeliek, ahogyan azt az Óbudaiak tették.
Bízunk benne, hogy nem tántorít el a távolság, és továbbra is a vendégeink között üdvözölhetünk Benneteket következő állomásunkon.

Magic Staff

Facebook

Május 1-én megnyit a Magic Burger Bar a 11. kerületben bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. rszarvas hozzászólása:

  Eddig is 30 km-t kocsikáztam egy Magic Burgerért, az se tántorítana el, ha még 20-szal többet kellene mennem, de hozzám pl sokkal közelebb lesztek, ami szuper 🙂

 2. ptr hozzászólása:

  ez aztan a nagyon nagyon nagy hír emberek,,,,,
  szép lesz ez a május,,,,
  imádjuk a hambitokat vazze,,,

 3. MJ3 hozzászólása:

  Egy jó kajáldának még egy dolog kell….forgalmas hely. Szerintem ezzel kicsit mellé lőttetek, de ne legyen igazam! 🙂

 4. Attila hozzászólása:

  A T-Systems ínyenc munkatársai és a magam nevében szeretettel várunk benneteket!
  Nagy rajongója vagyok az igazán jó burgernek, de a távolság miatt eddig csak párszor fogyasztottam nálatok. Sok sikert a nyitáshoz, és őrizzétek meg a minőségre alapozó felfogásotokat!

  Üdv!

 5. Pásztor E hozzászólása:

  Sziasztok,
  tegnap voltunk Nálatok és láttuk a kiírást. Teljesen elkámpicsorodtunk :-((( most költözünk májusban Èrdről a Rómaira és már előre örültünk, hogy közel leszünk a Magic Burgerhez. Nem jött be, nade sebaj 🙂 biztos vagyok benne, hogy jó lesz az új hely, nagyon nagy lelkesedéssel csináljátok, úgyhogy mindent bele! 🙂

 6. Z hozzászólása:

  Szuper hír, eddig Óbudára nem jutottam el mert messze van, de Újbudán pár utcára dolgozom a T-nél, tuti ellátogatok majd hozzátok! 🙂

 7. beefeater hozzászólása:

  nyammm!!! bárhol is lesztek!

 8. Tamás hozzászólása:

  A kocsi a munkahelyemnél van, míg az étterem az otthonomnál. Tanulság: így el tudom hozni barátnőmet is!

  Ma elsétáltunk arra, jó lesz! 🙂

 9. Gábor hozzászólása:

  Ez így nem fair, de…. 🙁
  Mindegy, de így sajnos ritkábban leszek vendég.
  Ez van. Ami pár embernek előny, a többieknek hátrány …

 10. WZRD hozzászólása:

  Eddig pont a tavolsag miatt nem kostoltam a portekat, de mivel mar csak 4 emelet fog elvalasztani toletek, rendszeres vendeg leszek:)

 11. CrimsON hozzászólása:

  Nekem ez jó hír, ez így sokkal közelebb van hozzám.

  Autóval is, bicajjal is sokat járok arra. Ha lenne az özlet előtt valami bringaparkoló-szerűség, az külön plusz pont lenne.

 12. Berényi János hozzászólása:

  Egy kellemes nap lezárásaként vittem el egy tucatnyi barátomat a M.B-be sajna 3/4 7-re mire odaértünk a rajongók már mindent felettek:( Majd legközelebb korábban megyünk.

 13. Berényi János hozzászólása:

  Látom csak a lelkes hozzászólások mennek át a moderátoron.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.