Ismét írtak rólunk!

 

Egy kicsit bajban vagyok mikor a Magic Burger-ről kell az étteremajánló rovatban cikket írnom. Mivel nem igazán étteremről beszélünk, sem a helyet, sem a választékot tekintve, mégis felmerülhet a kérdés miért is írok róluk mégis? A válasz egyszerű: az indulásuk óta fenntartott minőség és választék sokszor arra csábít, hogy étterem helyett inkább őket válasszam.

mag2.jpg

Első találkozásunk után már éreztem, hogy ez a hely az, ahol mást kapok a pénzemért. Mást, mint a körülötte lévő, és szintén hamburgert árusító helyeken. Ez az érzés később sem változott és ahogy Lilla és Peti egyre jobban belejöttek csak erősödött bennem az a gondolat, hogy bármire is vállalkozik az ember azt csak szívvel és lélekkel lehet jól csinálni, ha jobbak szeretnénk lenni konkurenseinknél. Körülbelül 10-15 kilométeres sugárban legalább négy konkurens verseng a hamburger ételkör kiszolgálásáért de mégis a guruló konyha előtt sorban álló emberek megelégedettsége az, ami csak itt érezhető egyedül.
mag4.jpg
 Lilla és Peti, és az új jókedvű szakács mindig szakít időt rám vásárlás közben, megismernek és fejből tudják, hogy én a “malacburgerért” vagyok oda Barbecue szósszal. Érezni rajta azt a gondosságot és egyedi íz világot, amit egy hamburger nyújthat, és itt szeretném megköszönni nekik, hogy minden munkanap veszik a fáradságot és saját maguk szerzik be a jobbnál jobb alapanyagokat, hogy aztán jóízűen megehessük azt, például egy hamburger vagy egy hot dog formájában. Természetesen van itt más is, érdemes tüzetesen átböngészni az étlapjukat.
Különösen tetszik, hogy fáradságot nem kímélve különböző, a szolgáltatásukhoz köthető, eseményeket szerveznek (pl. hamburgerevő verseny) és rendszeresen információkat szolgáltatnak a Facebook-on így nem lehet őket szem elöl téveszteni. Még az állatok védelme és a környezetvédelem is része üzletpolitikájuknak, amihez külön gratulálni tudok és remélem követendő példa mások számára is!
És most lássuk a pontozást:
Parkolás 10/9
A Magic burger sajátossága miatt a parkolás kissé esetlen de nem volt még alkalom, hogy 10 méternél többet kellett volna gyalogolnom megállás után.
Fogadtatás 10/10
Imádok oda járni, kedvesek, aranyosak, ha sokan várnak ételre természeten nincs annyi idejük beszélgetni.
Kiszolgálás 10/10
A kiszolgálás is a lehetőségekhez képest gyors, sőt idővel egyre zökkenő mentesebb lett.
Ételek 10/10
Ha elfogadjuk a hely paraméterei miatt kialakult speciális helyzetet (kevés a rendelkezésre álló hely) abba szinte mesterien bezsúfolták a kínálatot. A jó minőségű alapanyagok és saját receptjeik miatt pedig ételeik egyedülállóan finomak.
Tálalás 10/8
Az asztalok és a csomagolás amiben megkapjuk a kiválasztott étket kissé retró érzést kelthet bennünk, de ez nem étterem ne akarjunk többet.
Környezet 10/5
Nos a környezet az egyetlen gyengepontja a helynek. A Szentendrei út mellett, tízemeletes házak fogságában nem az a felemelő élmény, amire hivatott lenne az ilyen minőségi falatozás. Üzleti szempontból lehet, hogy “jó helyen van az a kocsi”, de én a vendég szempontjából vizsgálódom.
Tisztaság 10/8
Nehéz megítélni a dolgot. Nincs mellékhelység és a kocsi belsejéből is csak annyit lát az ember ami feltétlenül szükséges. A közeli székek, asztalok és a járda átlagos tisztaságúak.
Ár/érték arány 10/9
Ha igazi, jó minőségű hamburgerre vagy hot dog-ra vágyom nálam ez a hely az első. Ha a tulajok találnak egy helyet, ami jobban illik az általuk képviselt minőségi normákhoz biztos vagyok benne, hogy maximális pontszámot kapnak.

Az eredeti cikket itt olvashatjátok:

http://www.adamj.eoldal.hu/cikkek/etterem-ajanlo/magic-burger.html

Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.