Új étlap

Kedves Magic Fanok!
Végre megszületett a várva várt 3 oldalas étlap, ami nem azért ilyen „hosszú”, hogy jobban összezavarodjatok, hanem azért, hogy jobban átlássátok. Tulajdonképpen csak néhány plusz került fel rá, mint újdonság, viszont levettünk pár dolgot róla, ami nem ment, így nem hosszabb, mint az előző.
Nézzük az újdonságokat!
Az első és legfontosabb, hogy elkészült az igényelt teljes kiőrlésű tönkölyös buci, aminek a tetejére magvakat szórt a pékünk, és tésztájába finom illatos hagymát gyúrt, gyakorlatilag ellenállhatatlan, egészséges, és gyönyörű. Akárhányszor rendeltünk „mintát”, persze csak leellenőrizni, hogy még mindig olyan jól csinálja-e, mindig elfogyott egy nap alatt, pedig nem volt annyira kevés a mennyiség 😀 Ebből is létezik óriás méret is, és ez a fajta buci is feláras, mint ahogyan a szezámos, ami marad a választékban.
A második nagyon fontos újdonság, hogy megalkottuk az óriás hot-dogot! Ez is pont kétszer akkora, mint ahogyan az óriás hambiknál megszokhattátok. A kifli is dupla méret, és a virsli is. Azt bizonyára már tudjátok facebook-ról, hogy elengedtük az előző virslit, és már kb. egy hónapja a nekünk gyártott, színhúsból készült, adalékanyag- és szójamentes virslit használjuk. Igazi füstölőszekrényben érlelik, nem pedig füstaromával bombázzák. A virslibe nem vagyunk restek, és marhahúst is teszünk, mert így sokkal finomabb és értékesebb. Egyelőre most csak a füstölt virslit használjuk, de folyamatban van a csípős kolbász újragondolása és legyártatása hasonló paraméterekkel – ehhez egy kis türelmet kérnénk.
Az újfajta szószok, és a házi szószok is felkerültek a listára, kérünk Benneteket, hogy nézzétek át megint, mert találhattok olyat is, amivel még nem találkoztatok (pl. Burger-szószok).
Változtattunk a hamburgerek összerakási módszerén azért, hogy könnyebben tudjátok megenni és ne csússzon szét a kezetekben. Megcseréltük a hagyma és a saláta helyét, így azt fogjátok tapasztalni, hogy nem látszódik a hús alatt a saláta (helyette a hagyma). Ez nem azért van, mert nincs benne, hanem mert a tetején van, vékonyra vágva, a szószokra helyezve. Eddig mindenkinek könnyebb volt így, reméljük, Nektek is beválik az új módszer.
Mint ahogyan tavaly novemberben is az új árlistánál, sajnos most is be kellett vetnünk az áremelést, amin mindig sokat vacillálunk, hogy akkor most tényleg kell ez, muszáj ezt? De aztán rájövünk, hogy kell, mert elkezdjük számolgatni, hogy hány beszállító és hányszor emelt az elmúlt évben… Nem eget rengető a különbség, a normál méretű étkeknél 50 forintot emeltünk, a nagy méretűeknél pedig 100-at. Az üdítők és italok árát most sem emeltük (csak az energiaitalt, de az hála az égnek nem a kedvencetek 🙂 ), és ami nagyon fontos, hogy a feltétek ára sem változott!!! Bár mi drágábban szerezzük be, mint tavaly, de kompromisszumos megoldásként ezt benyeljük a javatokra 😉 Így ugyanannyit válogathattok a hambitokba, amennyit eddig, számolgatás nélkül.
Nagyon reméljük, hogy elnyeri tetszéseteket az a néhány újdonság, amit eszközöltünk, és hogy jobban átlátjátok az új menüsort. Fotókat jövő héten csepegtetünk, figyeljétek az üzenőfalunkat! Véleményeket még mindig szívesen várunk a facebook-ra 🙂 Irány kóstolni a Magic-be!
Peace

 

Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.