mitettemma.hu – Magic Burger teszt

Magic Burger – Óriás dupla húsos marha

A harmadik kerületben utazgatva az elmúlt pár hétben arra lettem figyelmes, hogy van egy hely, ahol mindig pár éhes száj vár arra, hogy valami finomságot tehessen az arcba. Úgy döntöttem, hogy a látható sor vagy azt jelenti, hogy a szemük előtt vágják le a marhát és a csirkét amiből  a hambink lesz, vagy azt hogy valami nagyon tuti cucc kerül terítékre.  Kötelességemnek éreztem, hogy pontot tegyek az ügy végére, így tudatosan érkeztem a helyszínre, szerencsémre éhesen is mert már ránézésre is jól laktam attól amit kaptam. Ha már az orrom előtt sütik a husit akkor nem kérdéses , hogy hamburgert választok és mivel az illatok már meggyőztek ezért lehet is dupla, így a választás óriás dupla húsos marha, mert a hamburgerbe négylábú kell.

Esztétikai megjelenés:  Szem látásra ez tényleg óriási asszem az mc -nek meg a king – nek beinthet simán, persze azt kijelenthetem, hogy amit az említett helyeken kapunk az tényleg inkább szendvics mint hamburger. Muszáj volt bele lesnem mielőtt beleharaptam, mert nem tudtam elképzelni hogy mi mindent tudtak belezsúfolni. A lényeg a két gusztusos húspogácsa, és a ránézésre is friss zöldségek. Mondhatni idilli a kép.

Pont: 9/10

Ízvilág:Az első falatnál az “egy falat mennyország”  közhely ugrott be. A házi készítésű húspogácsa egy elég jól megkomponált dolog és szerintem tökéletesre van sütve. Friss zöldségek, finom buci és ami szerintem még nagyon sarkalatos pontja a jó burgernek az a minőségi ketchup. Azt hiszem egyenlőre kijelenthetem, hogy megtaláltam az eddigi legjobb hamburgert amit ettem.

Pont: 10/10

Mennyiség:Az óriás változat tuti jóllakat még egy nálam súlyosabb teremtést is. Ha nem vagyunk nagyétkűek akkor vagy bevállaljuk hogy kipukkadunk, vagy a nem óriás változatot választjuk és talán azzal is jól lakunk. Ha megengedtek egy javaslatot válasszátok az első variációt az a tuti.

Pont: 10/10

Ár/érték: 1350 forintért majdnem fél kiló hús, friss zöldségek,  finom friss buci, és jóféle szószok. Ki kell hogy jelentsem, hogy egy jó hamburger simán ér ennyit, márpedig ez egy nagyon jó burger volt. Amire a falatozgatás során figyelmes lettem az a Monster Burger nevezetű csöpp kis készítmény, ami miatt vissza kell még ide térni, de ahhoz Gasztrobetyárt is magammal kell cibálnom.

Pont: 10/10

Az eredeti cikket itt találjátok:

http://mitettemma.hu/magic-burger-orias-dupla-husos-marha/

 

 

 

Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.