Újdonságok az étlapon :)

Kedves Vendégeink!
Eljött az idő, hogy bevezessünk néhány újdonságot, feldobva ezzel a talán már kicsit unalmas étlapot 🙂 Egyúttal egyszerűbbé, átláthatóbbá tettük, így könnyebb lesz választanotok.
Figyelembe vettük az igényeiteket, és becsempésztünk saját ötleteket is a repertoárba. Igyekeztünk több opciót is létrehozni az alapanyagok tekintetében; van olyan, amit valószínűleg sokan fogtok kérni, de olyat is találtok, amit talán csak a bátrabbak próbálnak majd ki – és reméljük, meg is szeretik.
Hogy nevén nevezzük a dolgokat, nézzük:
A zöldségeknél választható feltét a csemege uborka, ami orvosság lesz azoknak, akik nem szeretik a kígyóuborkát.
A sajt feltétnél bevezetjük a füstölt sajtot, a cheddar sajtot, és a kék sajtot, amelyekkel eddigi tapasztalataink alapján mennyei hamburgereket lehet készíteni 🙂
A hot-dogot most már tudjátok csípős kolbásszal kérni, ez igazán dögös hot-dög lesz 😉
A szószok sorában megtaláljátok az új Szamuráj szószt, ami egy majonézes alapú igen csípős kence – nagyon finom… a coctail szószt viszont egyelőre hanyagolni kényszerülünk, mert jelenleg nem elérhető.
A téli időszakra betáraztunk egy sor új ízű gyümölcsteát, mint pl. gránátalma, funny berry, banán-cseresznye, cseresznye-citrom, stb.
Ugyanilyen újdonság a 3 és 5 dl-es nagy forró tejeskávé tejszínhabbal, amelyben a kávé továbbra is frissen őrölt kézműves kávé.
A forró csoki Milkává változott, ugyanis a Cadbury kivonult országunkból, így már ez sem elérhető számunkra.
A melegszendvicset sajnos száműznünk kellett a kínálatból, mert nem tudtuk a jelenlegi felszerelésünkkel és a gyenge elektromos hálózattal elég gyorsan elkészíteni, pedig ez egy viszonylag egyszerű étek. Úgy döntöttünk, hogy inkább a többi finomságra fordítjuk az energiát és figyelmet.
Amit fontos kihangsúlyoznunk, hogy több, mint egy év után kénytelenek voltunk árat emelni. Így azt fogjátok tapasztalni, hogy a normál hambik és gyrosok általában 50 ft-tal, a nagyok, és a tálak 100 ft-tal lettek drágábbak. Reményeink és terveink szerint ezen ismét egy jó darabig nem kell változtatnunk.
Várunk Benneteket a nagy próbára és persze nagyon várjuk a visszajelzéseiteket is!

Magic Staff

Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.