Második hamburgerevő verseny – Május 8. Vasárnap

Kedves leendő Versenyzőink és Nézőink!

Véglegesítettük a verseny időpontját, amely Május 8-a vasárnap lett. Délelőtt 11-kor kezdjük, ellentétben a tavalyival, ami egy órával előbbre volt kihirdetve. Így talán éhesebben érkeznek a kedves Versenyzők 🙂
A versenyszabályzat a következő:
Május 6-án péntek este 8-ig lehet nevezni személyesen a 3000 forintos nevezési díj befizetésével a Magic Burgerben. A nevezési díj magában foglalja az eredetileg 5 ezer ft-os Monster Burgert, és egy fél literes üdítőt/szörpöt. A nevet és a telefonszámot felírjuk, hogy szükség esetén elérhetőek legyetek számunkra.
A 3 díj a következő: 1. helyezett: 15 ezer ft-os kajabérlet a Magic Burgerbe. 2. helyezett: 10 ezer ft-os kajabérlet. 3. helyezett: 5 ezer ft-os kajabérlet.
A feladat, hogy a teljes Monster Burgert (sajttal, baconnel, szószokkal, és mindennel, ami tartozik a Monsterbe) minél rövidebb idő alatt elfogyassza a versenyző, de a 45 percben mindenképpen benne kell, hogy legyen. Csak azok nyerhetik el a díjakat, akik a megállapított időn belül elfogyasztották az egész hamburgert.
A Monster Burgert érkezési, vagy előre egyeztetett sorrendben kezdjük el készíteni a Versenyzők számára, melyet az elfogyasztás előtt és után lemérünk, ezzel kiszámítjuk, mennyit fogyasztott el a Versenyző a hamburgerből. A hamburger elfogyasztásának kezdetén stoppert indítunk, végén pedig megállapítjuk a teljes időt. Ezt összevetjük az elfogyasztott mennyiséggel, ez alapján tudjuk kiszámítani a pontos sorrendet.
Egyedi technikákat, ötleteket lehet alkalmazni, de különleges segédeszközöket (bármilyen gyógyszer, tabletta, stb) nem. Mindenkit megkérünk, hogy csak addig egyen, ameddig úgy érzi, probléma nélkül túl tud esni a feladaton. A felelősséget mindenki magáért vállalja.
A maradék hamburgert elcsomagoljuk, és haza lehet vinni.
Az esemény végén kiosztjuk az okleveleket, a díjakkal együtt 🙂
Várunk Mindenkit szeretettel!

Magic Staff

Facebook

Második hamburgerevő verseny – Május 8. Vasárnap bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Polik Tamás hozzászólása:

  Sziasztok!

  A versenyben az vesz részt a végén aki megette az egész hambucit? Akkor a végén
  mihez kell a megmaradt mennyiség? Az értelmezésem szerint aki nem tudta megenni
  az nem ér el helyezést! Nem jól értelmezem?! És aki a 45 perc felett eszi meg az egész
  monstert az sem jó?! Hogy van ez?
  Köszönöm, T.

  • Magic Burger hozzászólása:

   A helyezéseken túl azért kiszámolnánk a további sorrendet is, ha nem baj 🙂 Biztosan azokat is érdekli, hányadikok lettek, akik nem érnek el helyezést. De Tomi, ezt tavaly is így csináltuk 🙂 Most 45 perc alatt kell megenni az egészet, a 30 túl kevésnek bizonyult, Te pedig bebizonyítottad, hogy 50 alatt elfogyasztható. Helyezést csak az érhet el, aki 45 percen belül megeszi az egészet, ezért kell arra gyúrni, hogy ezen az időn belül minél hamarabb betold 🙂

 2. Bákó hozzászólása:

  Izgalmasan hangzik ez a verseny főleg, hogy kiváló a hambitok! Viszont mégis kb mekkora a Monster Burger??? (átmérő, magasság)

 3. valkó hozzászólása:

  Versenyen kívül hozzá lehet jutni aznap a Monsterhez 3 ezerért? 🙂

 4. Magic Burger hozzászólása:

  Versenyen kívül aznap semmihez nem lehet hozzájutni. Természetesen…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.