Második hamburgerevő verseny – Május 8. Vasárnap

Kedves leendő Versenyzőink és Nézőink!

Véglegesítettük a verseny időpontját, amely Május 8-a vasárnap lett. Délelőtt 11-kor kezdjük, ellentétben a tavalyival, ami egy órával előbbre volt kihirdetve. Így talán éhesebben érkeznek a kedves Versenyzők 🙂
A versenyszabályzat a következő:
Május 6-án péntek este 8-ig lehet nevezni személyesen a 3000 forintos nevezési díj befizetésével a Magic Burgerben. A nevezési díj magában foglalja az eredetileg 5 ezer ft-os Monster Burgert, és egy fél literes üdítőt/szörpöt. A nevet és a telefonszámot felírjuk, hogy szükség esetén elérhetőek legyetek számunkra.
A 3 díj a következő: 1. helyezett: 15 ezer ft-os kajabérlet a Magic Burgerbe. 2. helyezett: 10 ezer ft-os kajabérlet. 3. helyezett: 5 ezer ft-os kajabérlet.
A feladat, hogy a teljes Monster Burgert (sajttal, baconnel, szószokkal, és mindennel, ami tartozik a Monsterbe) minél rövidebb idő alatt elfogyassza a versenyző, de a 45 percben mindenképpen benne kell, hogy legyen. Csak azok nyerhetik el a díjakat, akik a megállapított időn belül elfogyasztották az egész hamburgert.
A Monster Burgert érkezési, vagy előre egyeztetett sorrendben kezdjük el készíteni a Versenyzők számára, melyet az elfogyasztás előtt és után lemérünk, ezzel kiszámítjuk, mennyit fogyasztott el a Versenyző a hamburgerből. A hamburger elfogyasztásának kezdetén stoppert indítunk, végén pedig megállapítjuk a teljes időt. Ezt összevetjük az elfogyasztott mennyiséggel, ez alapján tudjuk kiszámítani a pontos sorrendet.
Egyedi technikákat, ötleteket lehet alkalmazni, de különleges segédeszközöket (bármilyen gyógyszer, tabletta, stb) nem. Mindenkit megkérünk, hogy csak addig egyen, ameddig úgy érzi, probléma nélkül túl tud esni a feladaton. A felelősséget mindenki magáért vállalja.
A maradék hamburgert elcsomagoljuk, és haza lehet vinni.
Az esemény végén kiosztjuk az okleveleket, a díjakkal együtt 🙂
Várunk Mindenkit szeretettel!

Magic Staff

Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.