Blog.lippije.hu The real egotrip – Magic Burger test by Zsolt Lippai

Van az a rész a How I meetben, amikor Marshall keresi New York legjobb hamburgerét. Én is így vagyok itt, Budapesten. Sok helyen, sokfélét ettem már, és most az egyik legjobbat sikerült megtalálni.

Szentendrei út, Magic Burger. Sokan, sok helyen megénekelték már, nekem nagyon nem esik útba, de ma, ahogy jöttünk haza a rómairól, azon keseregve, hogy nem kaptam szép marhahusit, hogy enyhítsem vöröshús vágyaim, megláttam a Spar mellett. Kanyar vissza, séta, sorban állás (erre tényleg fel kell készülni) – majd kikértem, és megkaptam a dupla marhás óriás hamburgerem.

Itthon estem neki. A zsömle friss, kellemesen rápirítva. A zöldségek szintén frissek, semmi konzerv, épp annyi hagyma, amennyi kell – és persze a lényeg. A húspogácsák. Nagyok. Szaftosak. Előttem sütik, ettől frissebb nem nagyon lehetne. A TOP3-ban szerintem benne van, ráadásul az ára is bőven az elfogadható kategórián belül van. Ha bent lennének a belvárosban, tuti előre kellene jelentkezni egy jó hamburgerért, de azt hiszem, így is visszajáró leszek.

Jövő  héten vasárnap hamburger-evő versenyt rendeznek. Én vidéken leszek, de aki szereti a jó burgert, és bír enni, az jelentkezzen. A megára én is kiváncsi lennék. Több, mint két kilós. Ha valaki bevállalja, szóljon már róla :) Marshall meg ha eljön egyszer Lillyvel Pestre, ide nyugodtan el lehet küldeni!

Link az eredeti cikkhez:

http://blog.lippije.hu/2010/11/06/magic-burger/

Facebook

Blog.lippije.hu The real egotrip – Magic Burger test by Zsolt Lippai bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. peti hozzászólása:

    fapapucs

  2. lilla hozzászólása:

    fakanál

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.