Magic Burger a Profi közért előtt

http://obudakocsma.blog.hu/2010/05/11/magic_burger_a_profi_kozert_elott

Új kedvencre leltem Óbudán! Kivételesen nem egy lepukkant kiskocsma a szerelem tárgya, hanem Óbuda új élelmezésellátója, a Magic Burger büfé!
Miközben a gigantikus méretű húspogik sercegtek a platnin, beszélgetésbe elegytünk a lakókocsiban tüsténkedő szimpatikus fiatal párral. Kiderült, hogy az előző nap kezdték el a „junk food”-bizniszt.

Egyik este munka után gondoltam, megiszom 1-2 sört kollégámmal, T-Csabival, így a Profi felé vettük az irányt, hogy megvegyük a kellékeket az esti lazításhoz. Akkor figyeltem fel egy újdonsült lakókocsira a közért előtt a Szentendrei út felé eső oldalon. Mivel május van, valahogy sejtettem, hogy nem a karácsonyfaárusok telepedtek le idő előtt a féltető alatt. Sörünket megvéve hazafelé vettük az irányt, mikor kellemes illat csapta meg éhenkórász orrunkat: Fél perc múlva már a sorban toporogtunk és vizslattuk az újdonsült büfé kínálatát: 8 fajta hamburger, óriásburger, gyros pita, melegszendó, toast, hot-dog, gofri… van itt minden, mint a jó boltban! Lássuk, mit burkolhatunk!

Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.